Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τί να ξέρεις και συ από cocktail...

Σε όλους μας έχει συμβεί.. Βρίσκεσαι σε ένα πάρτυ ένα gala ένα προσφορά 5 ευρώ το cocktail στην τελική και δεν ξέρεις τί να παραγγείλεις!
Σπεύδουν οι πρώτοι γνωστοί-φίλοι να σε καρφώσουν με βλέμμα αποδοκιμαστικό..
Αυτή η πόλη άλλωστε είναι γεμάτη από μέντορες του chic & glamorous!
Μην ψαρώσεις για κανένα λόγο.Υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες που μπορούν να σε αναδείξουν σε μια πραγματική enfant gateaux της πόλης!!(enfant gateaux = παιδί-γλυκό, βουτυρόπαιδο.
Το λέμε όταν, συνήθως σε συγκεντρώσεις, μαζεύεται κόσμος δήθεν, σνομπ και γλοιώδης.)

1.Χρησιμοποιείς το λεξιλόγιο του PR. Το αγάπη μου, κούκλα μου,μωρό μου, πάει και έρχεται όλη τη νύχτα αν είσαι γυναίκα.Αν πάλι είσαι άντρας παραμένεις αρκετά λακωνικός απόμακρος και ποτέ μα ποτέ δεν φιλάς σταυρωτά έναν άλλο άνδρα.Χάνεις σε κύρος να το ξέρεις.

2.Φοράς ότι είναι στη μόδα της alternativa superlativa ομάδας.Vintage ρούχα όλων των εποχών μαζί(αυτό κάνουν οι πιο πολλοί).Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από σένα, ότι μπορεί και να φοράς ρούχα του 1920 μαζί με 1960.Δεν έχει σημασία είσαι in!

3.Δεν κυκλοφορείς ποτέ με άλλο κινητό πλην i-phone και blackberry είναι passé(Λέξη από τα γαλλικά για τον παρωχημένο, τον ντεμοντέ, αυτόν που δεν είναι πια
της μοδός.
Επίσης: ντεμόντας.)

4.Ότι έχει να κάνει με μόδα,εικαστικά,τέχνη,Βερολίνο,cocktail πρέπει να δείχνεις ότι ξέρεις ακόμα και αν στην πραγματικότητα είσαι λίγο άσχετος.΄Ολα τα παραπάνω ήταν αρκετά για να σε προσέξουν.Το ποτό που θα διαλέξεις όμως θα σε στέψει πρόσωπο του πάρτυ.


5.Cocktail οπωσδήποτε.Ξέχνα τα τζιν τόνικ και τις μπύρες!Μα καλά πού ζεις?Να θυμάσαι πως σημασία δεν έχει η γεύση,αλλά το ποτήρι και το χρώμα του εσωτερικού του.Σίγουρα το mojito θα ήταν καλή λύση..Όχι βέβαια!!Strawberry caipirinia το χειμώνα,apple martini,strawberry caipiroska,daquiri.Στην χειρότερη περίπτωση θα σου συγχωρέσουν μια μαργαρίτα.


Τέλος κατα πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν και αυτοί που θα θέλουν να σε φέρουν ακόμα και τότε σε δύσκολη θέση λέγοντας..
-Έπινες και στο χωριό σου αυτό το cocktail?
και συ επειδή δεν πάυεις να είσαι από άλλο πλανήτη με λίγο παραπάνω μυαλό θα απαντήσεις ακομπλεξάριστος..
-Όχι,γι΄αυτό πίνω εδώ να δω πώς είναι, εσύ μάλλον το είχες ε?






3 σχόλια: