Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Pasta flora αγάπη μουυυ!!


Δεν είναι δα και τυχαίο μαγαζί για την αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης..
Πάστα φλώρα είναι αυτή αγάπη μου!Γι΄αυτήν έγραψε και ο Μεσιές ο Μινιμάλ το ομώνυμο τραγούδι του με σήμα το νάνο.(νανναναννανα στην πάστα φλώρα μέχρι αργά κλπ.)
Πρέπει να παραδεχτείς όμως, πως τραβάει χρόνια αυτή η κολώνια. Ποιά;
Αυτή που δεν βρίσκεις ούτε στασίδι να καθήσεις.Πάντα γεμάτο πια..
Στην αρχή όλα ήταν ήσυχα στο μαγαζί αυτό,έβρισκες που και που τραπεζάκι.Μικρό και στριμωγμένο μη φανταστείς!Ύστερα ήρθαν οι τύποι σκυλί-μαλλί-τζίβα-ποδήλατο και δυσκολέψαν τα πράγματα.Μετά έφτασαν οι γαμάτοι αυτής της πόλης.Τους αναγνώρισες απο το γυαλί Ray-ban δεκαετία 7ο΄s σε όλα τα χρώματα.Και κάπως έτσι έγινε το must drink your coffee!
Πώς να βρεις τραπέζι;Χμμμ Δύσκολα τα πράγματα..

  • Μια καλή ιδέα είναι να κάνεις κολλητό σου τον Monsieur Minimal μιας και φιγουράρει σε όλες τις φωτογραφίες του site της Πάστα Φλώρα.The man΄s got the power!!!
  • Ακόμα το σκέφτεσαι; PR.... τί άλλο;Ψάξε βρες κάποιο ξεχασμένο γνωστό που μέχρι χθές έκανες ότι δεν το έβλεπες.Καιρός λοιπόν να τον δεις και να τον χαιρετίσεις.
  • Μετά τις 11 το βράδυ πήγαινε για cocktail προσφορά 5 ευρώ είναι αυτή!!(δεν χρειάζεται να ξαναλέμε τί θα παραγγείλεις.. είσαι έτοιμος να καταπλήξεις!)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ποσότητα είναι μικρή..Μην ξεχαστείς και σου φύγει καμία φράση του στυλ:
Τί κουτσουλιά είναι αυτή!!! Αντιθέτως θα δείχνεις ευχαρίστηση σε κάθε γουλιά.Πάστα φλώρα το ιδανικό μέρος για να φτιάξεις το image σου.

TIP που θα σε εξυψώσει στο πάνθεον των ανθρώπων με γούστο και κλάση:
Αν
βαριέσαι να ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω, μπορείς απλά να δηλώσεις,ότι για το δικό σου γούστο το μαγαζί αυτό είναι αρκετά φορτωμένο αγγίζοντας τα όρια του κιτς.
(
κιτς το [kíts] Ο (άκλ.) : για κτ. που χαρακτηρίζεται από κραυγαλέα έλλειψη καλού γούστου, για κτ. που φτάνει στα όρια του γελοίου λόγω κυρίως των υπερβολικών και ετερόκλητων στοιχείων που το απαρτίζουν: Tο ~ επικρατεί στη ζωή μας. ~ θα μπορούσε να θεωρηθεί το κακόγουστο με καλή όμως πρόθεση. || (ως επίθ.): Παρακολούθησα ένα ~ θέαμα. [λόγ. < γερμ. Kitsch)
MINIMAL
,
αυτή είναι η λέξη κλειδί!Είσαι φανατικός του μινιμαλισμού και σε χώρους σαν το πάστα φλώρα σε πιάνει πονοκέφαλος.

Άσε που στο fb τους,ο πόλεμος μεταξύ των καπνιστών και των μη καπνιστών είναι σαν καυγάς σε γειτονίτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου